Presidència
Màrqueting digital

Turisme Comunitat Valenciana llança una campanya de difusió digital per a donar suport al Benidorm Fest

24/01/2023
Imatge de la web Setmana Benidorm Fest
  • Fins al pròxim 4 de febrer, està en marxa aquesta nova campanya que inclou la difusió de continguts en diversos formats i la creació d’una pàgina web específica, Setmana Benidorm Fest 2023​​​​​​​
  • L’objectiu és reforçar l’experiència de la Comunitat Valenciana, i en concret Benidorm, com a destinació de festivals i esdeveniments musicals

Turisme Comunitat Valenciana ha llançat una nova campanya de difusió en mitjans digitals dirigida al mercat autonòmic, nacional i internacional, amb motiu de la celebració de la II edició del Benidorm Fest 2023, que tindrà lloc del 31 de gener al 4 de febrer, i en el qual es triaran els representants d’Espanya en Eurovisió.

La campanya, que ja està en marxa des del 10 de gener i estarà vigent fins al pròxim 4 de febrer de 2023, té l’objectiu de reforçar l’experiència de la Comunitat Valenciana com a destinació de festivals i, especialment, de Benidorm com a emplaçament triat per a grans esdeveniments musicals i artístics.

Aquesta iniciativa de màrqueting, impulsada per Turisme Comunitat Valenciana, inclou la difusió tant de la programació com dels esdeveniments relacionats amb el Benidorm Fest, a través dels canals digitals de la mateixa entitat.

En aquest context, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha declarat que “el Benidorm Fest ha reposicionat Benidorm i la Comunitat Valenciana com a destinació de festivals”. Es tracta d’un esdeveniment musical que “permet rejovenir el target d’aquesta destinació turística, ja que connecta amb aquesta marea humana que són els eurofans”.

Colomer confia que aquesta segona edició torne a recollir l’èxit, el gran acolliment i la repercussió mediàtica de 2022, la final de la qual va assolir els prop de 3 milions d’espectadors.

En aquest sentit, ha afirmat que, “atesa la rellevància que es preveu que tinga l’edició d’enguany, així com l’expectació en xarxes socials i el creixement de la comunitat eurofan, hem preparat continguts digitals de gran atracció i en diversos formats, que mantindran al dia els seguidors de Turisme Comunitat Valenciana a través dels nostres canals”.

Detalls de la campanya digital Benidorm Fest

Per a la campanya s’ha creat una pàgina específica amb tots els detalls de la Setmana Benidorm Fest 2023 i s’ha actualitzat la secció de notícies del portal amb un contingut informatiu sobre el festival, de manera que qualsevol que tinga interés a assistir-hi, trobe la informació necessària. A més, s’ha creat un bàner que enllaçarà a la pàgina creada ad hoc.

El videoblog Mediterrani en Acció ens recordarà detalls de la reeixida edició 2022 amb una peça de vídeo, i l’agenda del portal ha recollit, en un esdeveniment, tota la informació necessària, com ara els mitjans de contacte i els enllaços d’interés.

Les xarxes socials de Turisme CV també s’estan fent ressò del festival publicant, entre el 10 de gener i el 4 de febrer, informació relacionada acompanyada de l’etiqueta #BenidormFest2023.

A més, es promocionaran els artistes de la Comunitat Valenciana participants i les seues ciutats natals. Per a completar aquesta estratègia de difusió, s’ha preparat l’enviament d’un butlletí especial temàtic amb informació sobre el festival i la destinació, dirigit al mercat autonòmic i nacional.

Galeria d'imatges