Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Transport públic

Metrovalencia facilita l’accés i la tornada en transport públic del partit que disputen València CF i Atlètic de Bilbao

25/01/2023
Persones usuàries accedint a l’andana de l’estació d’Aragó de Metrovalencia
  • El partit de Copa comença a les 20.00 hores del dijous 26 de gener al Mestalla i està previst ampliar el servei habitual en cas que hi haja pròrroga o penals
  • Les estacions més pròximes a l’estadi són Aragó (L5 i L7), Facultats (L3 i L9) i Alameda (L3, L5, L7 i L9)

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà el dijous dia 26 de gener, a través de Metrovalencia, l’accés i la tornada del partit que disputen València CF i Atlètic de Bilbao, a les 20.00 hores a l’estadi de Mestalla, corresponent a l’eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei.

Metrovalencia ha previst ampliar el servei habitual en cas que hi haja pròrroga o penals, amb la incorporació de metros i tramvies addicionals en les línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7, després de la fi del partit.

Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi, s’oferirà servei de la línia 5 en direcció a Marítim i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les línies 1 i 2 en Àngel Guimerà.

Des de la també pròxima estació de Facultats, també en cas que hi haja pròrroga o penals, hi haurà serveis cap a Rafelbunyol i cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les línies 1 i 2 en Àngel Guimerà.

En Alameda també es pot accedir a les línies 3, 5, 7 i 9.

Els transbords en Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la línia 1 fins a Torrent Avinguda i cap a Seminari, i en la línia 2, en direcció a Paterna.

Pel que fa al tramvia, s’oferiran circulacions des de Benimaclet fins a Doctor Lluch en la línia 4, així com la línia 6 a Beteró.

En la nova línia 10, un tramvia eixirà de l’estació d’Alacant a partir de les 23.00 hores en direcció a Natzaret, esperant les persones usuàries procedents de la línia 7 que facen transbord a Bailén.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web i en el telèfon gratuït d’informació d’Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, <facebook/metrovalencia.fgv> i en l’app oficial.

Galeria d'imatges