Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Connectivitat

Rebeca Torró anuncia una nova ruta aèria Castelló-Düsseldorf a partir del pròxim 26 de març

03/02/2023
Rebeca Torró anuncia una nova ruta aèria Castelló-Düsseldorf a partir del pròxim 26 de març
  • La ruta, operada per Ryanair, disposarà de dues freqüències setmanals i suposarà la primera connexió aèria de Castelló amb Alemanya
  • La consellera destaca que la nova línia reforça l’oferta de destinacions de l’aeroport i dona resposta a la demanda del sector turístic

L’aeroport de Castelló estrenarà el pròxim 26 de març la primera connexió amb Alemanya amb la posada en marxa d’una nova ruta a Düsseldorf, operada per la companyia Ryanair. L’aerolínia ha tret a la venda els bitllets aquest divendres.

Així ho ha anunciat la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, que ha detallat que la nova línia disposarà de dues freqüències setmanals, en dijous i diumenge.

La consellera, que s’ha reunit amb la directora general d’Aerocas, Blanca Marín, ha explicat que la ruta enllaçarà amb l’aeroport de Düsseldorf Weeze (NRN), situat a l’oest d’Alemanya, pròxim a la frontera dels Països Baixos, “afavorint així l’arribada de turistes de tots dos països”.

Rebeca Torró ha insistit que la nova connexió “dona resposta a la demanda del sector turístic de la província de Castelló, que ha estat insistint en la importància d’una línia aèria amb Alemanya per a potenciar la captació de turistes procedents d’aquest potent mercat emissor”.

La consellera ha recordat que la Generalitat també està treballant per a aconseguir una connexió directa entre l’aeroport de Castelló i Hannover, a fi de potenciar la comunicació entre la Comunitat Valenciana i la regió de la Baixa Saxònia, que comparteixen una vinculació amb Volkswagen per les gigafactories projectades en tots dos territoris.

Rebeca Torró ha manifestat la seua satisfacció amb el llançament de la ruta de Düsseldorf, “que reforça l’oferta de destinacions de l’aeroport en aquest 2023”. En aquest sentit, ha recordat que el 28 de març s’activa una nova connexió amb Porto (Ryanair) i el 3 de juny, la de Roma (Wizz Air).

Aquestes noves rutes se sumen a les ja existents. A més, la consellera ha recordat la potenciació de la connexió amb Londres, que aquest estiu duplicarà l’oferta de vols, ja que passarà de dos a quatre freqüències setmanals.

Torró ha insistit en el fet que el desenvolupament del trànsit comercial i la millora de la connectivitat de Castelló “constitueixen un pilar fonamental en l’estratègia de creixement de l’aeroport”.

Cinquena ruta de Ryanair a Castelló

La de Düsseldorf esdevindrà la cinquena ruta que opera Ryanair a l’aeroport de Castelló, i se sumarà a les de Londres, Brussel·les, Dublín i Porto.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Declaracions de la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró