Educació, Cultura i Esport

El Teatre Principal de València acull el concert familiar de Ramonets i la Sedajazz Big Band Kids

07/02/2023
El Teatre Principal de València acull el concert familiar de Ramonets i la Sedajazz Big Band Kids
  • El concert tindrà lloc al Teatre Principal de València el dissabte, 11 de febrer, a les 18.00 hores
  • La nova proposta de Ramonets amb els xiquets i xiquetes de Sedajazz dona una nova dimensió, amb la sonoritat de ‘big band’, a alguns dels seus temes més coneguts
     

El Teatre Principal de València acollirà el pròxim dissabte ,11 de febrer, a les 18.00 hores el concert de Ramonets i la Sedajazz Big Band Kids, on la coneguda banda de música familiar s’uneix amb els xiquets i xiquetes de Sedajazz.

En aquest nou disc, Ramonets i els joves instrumentistes de la Sedajazz Kids han treballat conjuntament per donar una sonoritat de ‘big band’ a alguns dels temes més coneguts de la banda de ‘rock’ per a famílies. Així, cançons tan conegudes com ‘Rock en el col·le’ o ‘La iaia és la millor’ s’envolten d’instruments de vent i de tot el talent dels xiquets i xiquetes de Sedajazz Kids per créixer en una nova dimensió musical.

Ramonets i la Sedajazz Big Band Kids han portat a terme una xicoteta gira d’aquesta producció conjunta des que es va estrenar a La Rambleta, dins de la programació de ‘Menut Palau’ del Palau de la Música, i ara arriben al Principal de València disposats a desplegar el seu ‘rock’ familiar de nou.

Les entrades per al concert de Ramonets i la Sedajazz Big Band Kids estan disponibles en el web de l’IVC amb preus que van de 5 a 12 euros.  
 

Galeria d'imatges