Educació, Cultura i Esport

El Circuit Ricardo Tormo celebra per primera vegada, aquest cap de setmana, una prova de la Fun Cup

09/03/2023
El Circuit Ricardo Tormo celebra per primera vegada, aquest cap de setmana, una prova de la Fun Cup
  • Se celebren dues carreres de resistència de sis i huit hores durant el cap de setmana
  • Els Fun Cup són cotxes de carreres amb aspecte de Volkswagen escarabat

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana, 11 i 12 de març, per primera vegada, una prova de la Fun Cup, un certamen d’automobilisme d’origen francés que es disputa a bord de cotxes de competició amb aspecte de Volkswagen escarabat.

Es tracta de la primera ocasió que aquest certamen celebra una cita al Circuit Ricardo Tormo, en una temporada en la qual, a més, visitarà els traçats de Dijon, Le Castellet, Nogaro i Magny Cours a França; Estoril i Portimão a Portugal i Spa Francorchamps a Bèlgica.

Divendres tindran lloc els primers entrenaments lliures de les dues categories convocades, la Fun Cup i la Ligier JS Cup, que celebren la primera carrera de la temporada. Dissabte, els ‘concept cars’ de Ligier prendran el Circuit per a dur a terme la carrera de sis hores amb dos o tres pilots per cotxe.

Diumenge arribarà el moment de la carrera de huit hores dels cotxes de la Fun Cup, que prendran l’eixida a les 9.00 hores i tancaran la prova a les 17.00 hores.

Els aficionats tindran l’oportunitat d’accedir de manera gratuïta a la tribuna de boxs del Circuit Ricardo Tormo durant tot el cap de setmana. L’accés al ‘paddock’ serà exclusiu per als participants.

Galeria d'imatges