Educació, Cultura i Esport
Viatge musical

El circuit Sonora arriba al Paranimf de la UA amb Òscar Briz

13/03/2023
El circuit Sonora arriba al Paranimf de la UA amb Òscar Briz
  • La cançó d’autor d’Òscar Briz estarà al Paranimf de la UA el dimecres 15 de març, a les 19.00 hores
  • Durant tot el mes de març, Sonora conclourà la seua edició 2022-2023 amb tres concerts al Paranimf de la UA

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, comença l’últim tram de la seua programació d’enguany, que tindrà lloc en tres dimecres consecutius al Paranimf de la Universitat d’Alacant. 

El cantautor de l’Alcúdia Òscar Briz arribarà al Paranimf el dimecres 15 de març a les 19.00 hores. El darrer treball discogràfic d’Òscar Briz, ‘Amor & psicodèlia en temps de virus’, és un recull vibrant i emocionant de cançons fetes durant l’etapa de confinament, en la primavera de 2020. Un viatge musical en tota regla que acompanya lletres amb mirades molt personals sobre experiències pròpies d’amor-desamor i d’exploració psicodèlica.

El circuit Sonora conclou durant el mes de març a Alacant l’edició 2022-2023, amb un total de cinc concerts al Teatre Arniches i al Paranimf de la Universitat d’Alacant, amb noms com Sandra Monfort, Júlia o Joe Pask.
 
Circuit Sonora

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’edició anterior dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Enguany, Sonora continuarà el format posat en marxa en l’edició anterior i farà parada en sis localitats, amb diferents concerts durant un mes en cadascuna.

D’aquesta manera, després del concert inaugural de Zoo a Orihuela el 30 de setembre, durant els mesos d’octubre i novembre, les capitals culturals valencianes, Alzira i Aielo de Malferit, van acollir diferents propostes musicals de tots els estils, des de música familiar fins a ‘jazz’, ‘rock’ o cançó d’autor. Al gener, Sonora va arribar a Peníscola i al febrer fa cap a Castelló de la Plana, amb concerts a l’Auditori i al Museu de Belles Arts. El circuit conclourà al març a Alacant, amb dos espais de celebració: el Teatre Arniches i el Paranimf de la Universitat d’Alacant.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Zoo, Marcel el Marcià, Factoria de Sons, Valmuz i Sedajazz Big Band, Maluks, Valira, Esther, Autòctone, Iruixa-Skargots, Ramonets, Ding Dong System, Mafalda, Santero y Los Muchachos, Òscar Briz, Besarabia, Jordi Sanz, Luis Prado, Joe Pask, Júlia i Sandra Monfort.

En aquesta edició, la imatge gràfica, que remet a l’estètica ‘vintage’ de les cintes de casset, ha estat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu Media. Tota la programació de Sonora es pot consultar en el web Circuit Sonora, en el qual també es poden comprar les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 a 5 euros en tots els concerts del circuit.

Galeria d'imatges