Presidència

Herick Campos participa en la inauguració de la nova oficina Tourist Info Orihuela Centre

13/03/2023
Inauguració Tourist Info Orihuela Centre
  • El director general de Turisme ha participat en la inauguració a Orihuela de la nova ubicació de la Tourist Info Orihuela Centre 
  • Campos també ha lliurat els distintius Sicted de compromís amb la qualitat turística a les entitats distingides del municipi

El director general de Turisme, Herick Campos, ha visitat Orihuela, on ha participat en la inauguració, juntament amb l’alcaldessa de la localitat, Carolina Gracia, de la nova oficina Tourist Info Orihuela Centre.

Aquesta nova oficina s’ha traslladat de l’anterior emplaçament a la planta baixa de la casa consistorial amb l’objectiu de poder oferir un servei millor.

Campos ha agraït el treball de l’Ajuntament d’Orihuela i del personal tècnic de Turisme Comunitat Valenciana per trobar “llocs emblemàtics per a situar les Tourist Info, que, alhora, siguen útils per al visitant”.

A més, ha destacat que “el més important de les oficines de la Xarxa Tourist Info és l’equip tècnic que hi treballa i dona forma als diversos productes turístics, generant activitats i fent accions de promoció turística de la ciutat”.

El director general de Turisme ha recordat que al municipi d’Orihuela es va inaugurar la primera Tourist Info de la província d’Alacant. En l’actualitat, la localitat compta amb tres oficines Tourist Info: Tourist Info Orihuela Centre, Tourist Info Orihuela Platja i Tourist Info Orihuela Renfe.

Herick Campos també ha destacat que la localitat “és un punt estratègic per al turisme de la Comunitat”, i hi ha afegit que “és una ciutat multiproducte, on destaca el vessant cultural i el gastronòmic”, al mateix temps que ha assenyalat que “necessitem que Orihuela faça de motor tractor per a la comarca complementant l’oferta de sol i platja amb altres productes”.

Lliurament distintius Sicted

Durant la seua visita a Orihuela, el director general de Turisme també ha lliurat, juntament amb l’alcaldessa, els distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (Sicted) a les entitats del municipi.

Herick Campos ha destacat que Sicted “és un exemple del senyal d’identitat de la Generalitat, com és la cogovernança”, i des de Turisme “apostem per gestionar amb les destinacions, però també, i sobretot, amb les empreses turístiques, i aquesta aliança és la que conforma el Sicted”.

Campos també ha remarcat que les empreses distingides amb el Sicted “tenen una visió més àmplia del compte de resultats i de la generació d’ocupació, perquè busquen una excel·lència turística”. “Els paràmetres per a ser distingit amb el Sicted són molt exigents”.

També ha insistit que cal fer un “treball constant” i establir una aliança entre el sector públic i el privat per a mantindre la certificació en el temps.

Finalment, ha posat l’accent que la Comunitat Valenciana “és la comunitat autònoma amb més distintius Sicted” i que “és un treball conjunt i constant d’aposta per la qualitat”.

Galeria d'imatges