Presidència

Colomer participa en la presentació del club de producte Alboraia - Artesans de l’Orxata

22/03/2023
l’orxata’ Presentació club de producte Alboraia - Artesans de l’Orxata
  • El secretari autonòmic de Turisme destaca que el club és “un encert absolut”, ja que “aglutina la gent que treballa des de l’artesania en un producte tan identitari com ho és l’orxata”

Alboraia - Artesans de l’Orxata promou crear experiències turístiques al voltant d’aquest producte unint productors, orxateries, allotjaments, restaurants i empreses d’experiències. Està format per amfitrions d’Alboraia i ambaixadors, i compta amb un total de 32 adherits.

En la presentació, Francesc Colomer ha donat suport a la creació d’aquest nou club i ha destacat que “ser amfitrió és assumir la responsabilitat de voler contribuir a la felicitat aliena”. “Els ambaixadors han fet sempre possible la prescripció positiva d’un territori”.

Per a Colomer, la creació d’aquest club és “un encert absolut”, ja que “aglutina la gent que treballa des de l’artesania en un producte tan identitari com ho és l’orxata, per a treballar en clau de qualitat i de recerca de l’excel·lència per a competir en un mercat cada vegada més complex”.

Galeria d'imatges