Educació, Cultura i Esport

El Circuit Ricardo Tormo estrena aquest cap de setmana la temporada del Ferrari Challenge

22/03/2023
El Circuit Ricardo Tormo estrena aquest cap de setmana la temporada del Ferrari Challenge
  • La competició monomarca de Ferrari celebra la seua primera carrera de la temporada a Cheste
  • Entrades a la venda per a veure les carreres i fins i tot acostar-se al paddock a veure pilots i equips

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la primera cita de la temporada del Ferrari Challenge Europa, la competició monomarca de la Scuderia que torna enguany al calendari de Cheste.

Aquesta competició, que es disputa als comandaments dels espectaculars Ferrari 488 Challenge EVO, celebra dues carreres de cadascuna de les seues categories per cap de setmana. 

Després de la cita al Circuit Ricardo Tormo, els pilots de la versió europea del Ferrari Challenge correran a Misano (Itàlia), Spielberg (Àustria), Le Mans (França), Estoril (Portugal) i Spa-Francorchamps (Bèlgica) abans d’enfrontar-se als pilots de Nord Amèrica, Àsia Pacífic, Japó i Regne Unit en les Finali Mondiali que es disputaran a la tardor a Mugello (Itàlia).

La competició es dividirà en dues categories, el Trofeo Pirelli i la Coppa Shell. Ambdues celebraran dues carreres per dia, la primera a les 14.20 hores i la segona a les 15.30, tant dissabte com diumenge.

Les entrades estan a la venda en la pàgina web del Circuit a partir de 5 euros, preu de l’entrada que dona accés a les grades. El públic que vulga accedir al paddock a més de les tribunes haurà de comprar una entrada de 15 euros.

Galeria d'imatges