Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica

El Consell i la Universitat de València renoven la col·laboració en la Càtedra de Dret Foral Valencià i Desenvolupament Estatutari

24/03/2023
  • La Generalitat destina 30.000 euros  al finançament d'aquestes actuacions en 2023

El Consell ha renovat la col·laboració entre la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i la Universitat de València (UV) per a contribuir al funcionament de la Càtedra de Dret Foral Valencià i Desenvolupament Estatutari durant 2023.

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica destina 30.000 euros al desenvolupament de les activitats previstes en el conveni per a 2023.

Entre les accions previstes hi ha activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària orientades cap al coneixement i difusió permanent del Dret Foral Civil Valencià, el desenvolupament estatutari, així com el foment, promoció i consolidació de l'autogovern.

Tot això es materialitzarà en l'organització de cursos, jornades, trobades i congressos; edició de publicacions; concessió de beques d'investigació, entre altres línies de treball.

La Universitat de València es compromet a dissenyar i avaluar, amb perspectiva de gènere, les diverses accions que desenvolupe, i en particular a valorar el seu impacte en atenció al nombre i percentatge de dones participants i assistents, així com a ressaltar la necessitat de calibrar el model valencià d'autogovern des d'aquesta perspectiva.