Presidència
Creaturisme 2023

Herick Campos presenta el Pla d’acció de l’estratègia Creaturisme per a 2023 a Alacant

24/03/2023
Campos presenta el Plan de Acción de la estrategia Creaturisme para 2023 en Alicante
  • El director general de Turisme destaca que el programa Creaturisme “és un exemple de col·laboració publicoprivada entre l'Administració pública i les empreses”
  • Turisme invertirà, per mitjà de Creaturisme, vora 500.000 euros per a la promoció i difusió de les empreses turístiques de la Comunitat Valenciana en l'àmbit nacional i internacional

El director general de Turisme, Herick Campos, ha presentat a Alacant el Pla de promoció i comercialització de l'estratègia Creaturisme per a 2023, el programa de desenvolupament i impuls de productes turístics altament especialitzats, segmentats, i de base experiencial impulsat per Turisme.

En la presentació, Campos ha ressaltat que, de les vora 1.200 empreses que formen part d'aquest programa de generació de producte i d'experiències turístiques, "300 són de la província d'Alacant", alhora que ha remarcat que el programa Creaturisme "és un exemple de col·laboració publicoprivada entre l'administració pública i les mateixes empreses".

A més, ha recordat que aquest programa "permet que els nostres recursos turístics culturals, naturals, esportius o gastronòmics conformen un producte turístic", i ha afegit que, a més, permet que "siguen les mateixes empreses les que posen a la disposició dels turistes experiències per a gaudir-los".

Turisme invertirà per mitjà del programa Creaturisme vora 500.000 euros per a la promoció i difusió de les empreses turístiques de la Comunitat Valenciana, tant en l'àmbit nacional com l'internacional. Cal assenyalar que es promocionaran els productes que formen part del programa en mercats prioritaris, com els Països Baixos, França, Anglaterra i Itàlia, entre altres. 

El pla abasta diferents objectius, com el de millorar la comercialització; potenciar la formació i professionalització; promoure la participació en fires internacionals; promocionar el programa i els seus productes mitjançant presentacions a mitjans de comunicació a escala nacional (València, Madrid i Bilbao), a més de premiar la implicació de les empreses i la seua participació en el programa d'ajudes de Turisme Comunitat Valenciana. 

Creaturisme és el programa de Turisme Comunitat Valenciana per al desenvolupament i l'impuls d'experiències, així com la promoció de productes turístics que contribueixen a la diferenciació de l'oferta turística valenciana. Més de 1.100 empreses, la majoria pimes i autònoms, ja gaudeixen dels beneficis de formar part del projecte, el qual està lligat a quatre grans línies de producte: cultural, rutes culturals, natural i actiu. 

Galeria d'imatges