Hisenda i Model Econòmic

Espais Econòmics Empresarials licita les obres d’urbanització de Parc Sagunt II amb un pressupost de 226,6 milions

28/03/2023
Espais Econòmics Empresarials licita les obres d’urbanització de Parc Sagunt II amb un pressupost de 226,6 milions
  • El període de presentació d'ofertes conclou el 24 d'abril i les sol·licituds es tramiten a través de la Plataforma de Contractació de l'Estat
  • L'empresa Espais Econòmics Empresarials està participada al 50 % per la Generalitat i al 50 % per Sepides, organisme públic dependent del Ministeri d'Hisenda 

Espais Econòmics Empresarials ha tret a licitació les obres d’urbanització de Parc Sagunt II amb un pressupost de 226.630.664,83 milions d’euros (IVA no inclòs).

Els treballs es divideixen en diversos lots per a garantir un desenvolupament millor, dos dels quals s’han tret a concurs públic en aquesta convocatòria, de manera que s’assegura el funcionament de les diverses fases que preveu la urbanització.

Així, es preveu un primer lot que correspon al Vial estructural, zona que comença en la glorieta ovoide situada al camí la Mar i acaba en la glorieta d’accés a Parc Sagunt I, amb una longitud aproximada de 2,3 quilòmetres. Aquest vial constitueix un sistema general de comunicacions entre la V-23 i Parc Sagunt I.

D’altra banda, el segon lot d’Urbanització es refereix a les obres d’urbanització d’un terreny de 544 hectàrees, exceptuant les corresponents al Vial estructural, definit en el lot 1, i a altres obres delimitades en el projecte que constitueixen altres lots, i que es licitaran en el moment oportú.

Algunes d’aquestes actuacions són la subestació elèctrica, zones verdes i forestals i les edificacions referents a l’aparcament i l’estació de transferència.

Empresa participada per la Generalitat i el Govern central

L’anunci de la licitació i el plec publicats per Espais Econòmics Empresarials, empresa participada al 50 % per la Generalitat i el 50 % per Sepides (organisme públic dependent del Ministeri d’Hisenda), es troben en la Plataforma de Contractació de l’Estat. El període de presentació d’ofertes finalitza el pròxim 24 d’abril de 2023.

Galeria d'imatges