Educació, Cultura i Esport

Cultura presenta el cartell de la quarta edició del festival LABdeseries

29/03/2023
Cultura presenta el cartell de la quarta edició del festival LABdeseries
  • L’il·lustrador i dibuixant de còmic valencià Pau Valls ha sigut l’encarregat de dissenyar el cartell de 2023
  • LABdeseries se celebrarà del 25 al 30 d’abril a la Filmoteca valenciana, La Mutant i Las Naves

Cultura, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, ha presentat el cartell de la quarta edició del festival LABdeseries, que ha sigut dissenyat per l’il·lustrador i dibuixant de còmic valencià Pau Valls.

El festival LABdeseries torna a la ciutat de València per a celebrar la bona salut de la ficció televisiva i per a analitzar els assumptes més importants que s’aborden en les sèries.

L’Institut Valencià de Cultura, per mitjà de la Filmoteca valenciana, promou aquesta cita, que reuneix personalitats de diferents sectors per a debatre i xarrar. La quarta edició se celebrarà del 25 al 30 d’abril a la Filmoteca valenciana, La Mutant i Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València.

L’il·lustrador i dibuixant de còmic Pau Valls (Alcoi, 1985) s’ha encarregat de dissenyar el cartell d’aquesta edició, en el qual reflecteix la rellevància que tenen en les nostres vides les pantalles i les històries que s’hi projecten. Ha treballat per a clients com ‘El País’, ‘Forbes’, Penguin Random House, Blackie Books i ‘Camacuc’, entre d’altres. Entre els seus còmics destaquen ‘Jo, fantasma’, per al suplement dominical del ‘Diari ARA’, i ‘Bigfoot’, la seua última obra autoeditada.

La fantasia ocuparà un lloc primordial en l’edició de 2023 del LABdeseries, tenint en compte l’evolució que ha tingut el gènere en els últims anys. El festival repassarà algunes de les produccions fantàstiques més recents i títols clàssics, que segueixen en el record dels més seriòfils. Els col·loquis i les projeccions tornaran a ser protagonistes d’aquesta cita que reunirà guionistes, escriptors, intèrprets i periodistes.

De la direcció del LABdeseries s’encarreguen el llibreter i gestor cultural David Brieva, la historiadora Áurea Ortiz i el periodista Mikel Labastida. L’Institut Valencià de Cultura promou aquesta cita amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV).

Galeria d'imatges