Educació, Cultura i Esport

El Consell aprova un conveni amb la Federació de Futbol per a col·laborar en l’obtenció del títol de personal tècnic esportiu

31/03/2023
  • Es tracta de les titulacions per a personal tècnic esportiu i tècnic esportiu superior en les especialitats de Futbol i Futbol Sala

El Ple del Consell ha aprovat un conveni entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana per a col·laborar en el programa de formació de personal tècnic esportiu i tècnic esportiu superior en les especialitats de Futbol i Futbol Sala.

Aquesta federació té una llarga experiència en la formació de personal tècnic esportiu en Futbol i Futbol Sala, a més de disposar de personal qualificat per a la formació específica. Així mateix, mitjançant aquest conveni, s’accedeix als materials, a les instal·lacions i als entorns més adequats per a la formació pràctica.

Tant la Conselleria com la Federació de Futbol consideren adequat col·laborar per a proporcionar una oferta integral d’ensenyances esportives conduents a l’obtenció dels títols oficials de personal tècnic esportius i de personal tècnic esportiu superior en les especialitats de Futbol i Futbol Sala. 

D’aquesta manera, s’impartiran els mòduls del bloc comú en determinats centres educatius, i els mòduls que integren el bloc específic, en el futur centre d’ensenyances esportives de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, inclòs el mòdul de formació pràctica i el projecte final.