Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell prorroga la col·laboració amb onze ajuntaments de la Comunitat Valenciana per al manteniment dels Punt Labora

31/03/2023
  • A través d'un Punt Labora es proporcionen els serveis del portal d'ocupació a les persones usuàries que no disposen d'accés a Internet

El Ple del Consell ha autoritzat la subscripció de les pròrrogues dels convenis de col·laboració entre Labora i els ajuntaments de l’Alcúdia, Betxí, Biar, Callosa de Segura, Cocentaina, Genovés, Orpesa, Picassent, Sant Vicent del Raspeig, Venta del Moro i Vinalesa.

Aquests acords tenen la finalitat de continuar duent a terme la prestació conjunta de serveis d’intermediació laboral a través de la instal·lació del servei Punt Labora.

Els convenis de col·laboració amb el Servei Valencià d’Ocupació i Formació Labora es van signar el 12 de setembre de 2019 en el cas de l’Ajuntament de l’Alcúdia; el 7 d’octubre de 2019, el de Betxí; el 4 de juliol de 2019, el de Biar; el 14 d’agost de 2019, el de Callosa de Segura; el 25 de setembre de 2019, el de Cocentaina, i l’1 d’agost de 2019, el cas de l’Ajuntament de Genovés.

Així mateix, l’1 d’agost de 2019 es va subscriure l’acord amb l’Ajuntament d’Orpesa; el 25 de setembre de 2019, amb el de Picassent; el 2 d’octubre de 2019, el de Sant Vicent del Raspeig; el 10 de juliol de 2019, el de Venta del Moro, i el 6 de juny de 2019, l’Ajuntament de Vinalesa.

La finalitat d’aquesta pròrroga, que entrarà en vigor en el moment de la signatura i s’estendrà per un període de quatre anys, és que des d’aquests Punt Labora es continuen prestant serveis d’intermediació laboral. Aquests serveis es poden oferir, així, de manera integral i des d’una perspectiva geogràficament més pròxima a les persones usuàries.

Un Punt Labora és una eina instal·lada als centres de Labora dirigida a proporcionar els serveis del portal d’ocupació a les persones usuàries que no disposen d’accés a la xarxa Internet.