Presidència
Màrqueting en línia

Turisme llança una campanya digital que convida a gaudir de la Comunitat Valenciana aquest mes d’abril

01/04/2023
  • Es tracta d’una estratègia orientada a compartir els grans avantatges de triar la Comunitat com a destinació per a Setmana Santa i els festius d’aquest mes
  • El turisme esportiu, familiar o cultural, així com les tradicions de Setmana Santa locals, són algunes de les propostes
  • A més, mitjans digitals com Skyscanner, eDreams, Lastminute, Passporter o Logitravel donaran a conéixer la Comunitat Valenciana com a destinació de turisme experiencial

Turisme Comunitat Valenciana ha preparat el seu ecosistema digital per a convidar a descobrir destinacions i plans per a totes les edats a la Comunitat Valenciana de cara a la Setmana Santa i als pròxims festius d’aquest mes d’abril, inclòs el pròxim 1 de maig.

La campanya, dirigida així al mercat autonòmic i nacional, inclou diversos lemes que conviden a viure aventures a la Comunitat Valenciana, i dona a conéixer amb els esdeveniments de l'agenda i els continguts del portal plans atractius per a tota mena de visitants. A més, es donarà una rellevància especial a les tradicions de Setmana Santa que tenen lloc a Castelló, València i Alacant.

A més, per mitjà del videoblog videoblog Mediterrani en Acció, es publicaran vídeos relacionats amb activitats de turisme esportiu, familiar, cultural o històric, perfectes per a inspirar una escapada.

Així mateix, en els perfils de les xarxes socials de Turisme Comunitat Valenciana es difondran, amb una periodicitat d’entre 2 i 4 publicacions setmanals, resums de directes, enllaços al videoblog, esdeveniments i destinacions, acompanyats de l’etiqueta #setmanasanta23. De la mateixa manera, s’ha enviat un butlletí informatiu en el qual s’han proposat plans i idees per a aquestes vacances.

Finalment, cal destacar que, de manera complementària, Turisme Comunitat Valenciana està desenvolupant campanyes de publicitat en mitjans digitals com Skyscanner, eDreams, Lastminute, Passporter o Logitravel, entre altres, que donaran a conéixer la Comunitat Valenciana com a destinació de turisme experiencial, al mateix temps que s’implementarà un bàner que redirigirà a un reportatge sobre la Setmana Santa a la Comunitat Valenciana. Les propostes estaran disponibles en cinc idiomes.