Presidència
Xarxa Tourist Info

Francesc Colomer inaugura la nova oficina Tourist Info a Tavernes de la Valldigna

31/03/2023
  • Aquest nou servei d’atenció turística al centre de la localitat s’uneix a la Tourist Info que hi ha a la platja de Tavernes de la Valldigna
  • Turisme ha subvencionat a l’Ajuntament 5.972,64 euros per a aquest projecte

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha inaugurat la nova oficina d’informació turística Tourist Info de Tavernes de la Valldigna juntament amb l’alcalde del municipi, Sergi González; la regidora de Turisme, Lara Romero, i el diputat de Turisme de la província de València, Jordi Mayor.

Aquest nou servei d’atenció turística al centre de la localitat s’uneix a l’oficina Tourist Info, situada a la platja de Tavernes de la Valldigna des de l’any 1996.

Cal assenyalar que Turisme Comunitat Valenciana ha destinat a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna un total de 5.972,64 euros per a incorporar la nova oficina Tourist Info de Tavernes de la Valldigna a la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana.

D’altra banda, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna es compromet a sostindre econòmicament i materialment les oficines Tourist Info de la localitat i afrontar totes les despeses corrents i de personal necessàries per al funcionament.

A més, es compromet a mantindre la imatge de les oficines de turisme d’acord amb la resta de la Xarxa Tourist Info, així com a participar en els objectius de qualitat i en els seus sistemes de recollida i intercanvi d’informació estadística, estudis o avaluació del servei, entre altres.

El programa Tourist Info té per finalitat oferir un ampli servei d’informació de l’oferta turística.

Galeria d'imatges