President
Incendi forestal

Ximo Puig es reuneix amb el Centre de Coordinació Operativa Integrada per a analitzar la situació de l’incendi de l’Alt Millars, que s’ha donat per estabilitzat

31/03/2023
Ximo Puig es reuneix amb el Centre de Coordinació Operativa Integrada per a analitzar la situació de l’incendi de l’Alt Millars, que s’ha donat ...
  • Els 1.300 veïns i veïnes desallotjats ja poden tornar a les seues cases de manera progressiva
  • El president agraeix l’“enorme treball” de les persones que han lluitat contra l’incendi
València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha reunit amb el Centre de Coordinació Operativa Integrada per a analitzar la situació de l’incendi de l’Alt Millars, que s’ha donat per estabilitzat aquest mateix matí.

En el transcurs de la reunió, s’ha informat que 1.300 veïns desallotjats de les poblacions de Montanejos, Montán, Fuente la Reina, i Los Calpes ja poden tornar als seus domicilis de manera progressiva. De la mateixa manera, s’ha advertit que serà necessari mantindre la prudència i la vigilància en tot el perímetre afectat per l’incendi.

Així mateix, el president ha agraït especialment l’“enorme treball i la coordinació” de totes les brigades d’extinció, l’UME, els Bombers i el personal d’Emergències en la lluita contra l’incendi.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Ximo Puig