Presidència
Conveni de col·laboració

Turisme Comunitat Valenciana i el Consell de Cambres signen un conveni per a impulsar la competitivitat d’empreses i destinacions turístiques

17/05/2023
Signatura conveni de col·laboració entre Turisme CV i el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana
  • El secretari autonòmic de Turisme i el president del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana han subscrit aquest dimecres un conveni de col·laboració

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat aquest dimecres amb el president del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata, un conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a la gestió de la qualitat integral, l’emprenedoria, la competitivitat empresarial i la promoció de productes durant l’any 2023.

Mitjançant aquest conveni, Turisme destina 700.000 euros perquè el Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana desenvolupe diverses actuacions per a impulsar la competitivitat d’empreses i destinacions turístiques.

Així, el Consell de Cambres es compromet a realitzar diverses actuacions dirigides a la consolidació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (Sicted) a la Comunitat Valenciana.

El conveni inclou assessorament i assistència tècnica en les 40 destinacions Sicted de la Comunitat Valenciana, que tenen aproximadament 1.900 serveis adherits.

Així mateix, es preveuen accions per al foment de l’emprenedoria i la competitivitat en el teixit empresarial turístic de la Comunitat Valenciana per mitjà d’eines de transferència de coneixement, innovació i desenvolupament tecnològic dirigides a persones treballadores autònomes i pimes del sector, que s’articulen a través del programa Accetur.

A més, l’acord també inclou actuacions de promoció de productes turístics en els diversos mercats nacionals i a l’exterior. Entre aquestes actuacions s’inclou la participació en fires de turisme i accions promocionals, així com la realització de campanyes publicitàries i accions de comunicació de la destinació Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges