Presidència

El secretari autonòmic de Turisme presideix la reunió del Consell Assessor del CdT de Benidorm

18/05/2023
Reunió del Consell Assessor del CdT de Benidorm
  • Francesc Colomer destaca la importància d’aquestes trobades per a “aportar la mirada del sector en la programació dels cursos”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presidit aquest dijous la reunió del Consell Assessor del Centre de Turisme (CdT) Domingo Devesa de Benidorm, on s’han presentat les propostes de cursos per a la pròxima programació.

Francesc Colomer ha destacat la importància d’aquestes trobades per a “aportar la mirada del sector en la planificació dels cursos”, i de la formació “com a eina essencial de coneixement”.

En el Consell Assessor participen organitzacions empresarials i sindicals i és on s’avalua la formació exercida i es planifica el nou semestre responent al que demana concretament el sector turístic de la zona.

En concret, en aquesta ocasió hi han participat responsables de l’Associació Empresarial Hotelera i Turística i de la Comunitat Valenciana (Hosbec); l’Associació d’Empresaris d’Agències de Viatge (Avibe); l’associació i cooperativa d’hostalers de Benidorm (Abreca-Cobreca); la Federació d’Associacions de Joves Empresaris de la Província d’Alacant (Jovempa); l’Associació Provincial d’Empresaris de Càmpings; l’Associació d’Empreses d’Apartaments Turístics de la Costa Blanca (Aptur), així com representants de l’Ajuntament de Benidorm, la Unió General de Treballadors UGT i CCOO Serveis Intercomarcal Alacant.

També hi han estat presents el director general de Turisme, Herick Campos; el director del CdT de Benidorm, Francisco Juan, i el coordinador de Formació, Enrique Portolés.

Galeria d'imatges