Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Transport públic

La Generalitat resol les al·legacions de l’estudi informatiu del TRAM a Sant Joan d’Alacant i defineix el traçat definitiu de la línia

18/05/2023
  • La resolució, que s’ha fet pública aquest dijous, està a la disposició del públic a través de la pàgina web de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
  • En el procediment d’informació pública s’han rebut nou informes d’organismes i administracions i 26 al·legacions presentades, tant de particulars com de col·lectius

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha fet pública aquest dijous la resolució de les al·legacions i els informes d’organismes que s’han presentat a l’estudi informatiu del TRAM a Sant Joan d’Alacant en la fase d’informació pública, i ha definit la solució viable tècnicament que equilibra temps de recorregut i atenció a àrees poblacionals.

Així, segons la resolució adoptada, es redueix uns 15 minuts el temps de viatge entre l’estació de Luceros i la zona sanitària i universitària, i es manté l’atenció als barris de PAU-5 i Nou Nazareth.

Quant a la qüestió tècnica, s’ha projectat una bifurcació a desnivell que farà que l’ampliació del pont de l’avinguda de les Nacions d’encreuament sobre la línia 1 tinga més amplària que la prevista inicialment, ja que ha d’acollir tres vies en comptes de dues.

En el procediment d’informació pública s’han rebut nou informes d’organismes i administracions, així com 26 al·legacions presentades tant per particulars com per col·lectius, tots amb nombrosos apartats.

La resolució estarà a la disposició del públic a través de la pàgina web de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

L’itinerari seleccionat discorrerà per l’avinguda de les Nacions (PAU-5) - carrer Corrado Albaladejo, Nou Nazareth, avinguda La Cadena (tanatori), i el final de línia estarà a l’avinguda Miguel Hernández / Benimagrell, amb un total de cinc parades.