Sanitat Universal i Salut Pública

El Consell autoritza la modificació del contracte per a l’execució de les obres d’ampliació i reforma del bloc quirúrgic de l’Hospital General d’Elx

19/05/2023
  • La modificació consisteix en una ampliació del pressupost en 5,6 milions d’euros més
  • Es du a terme per la necessitat d’adequar les obres a les exigències de la pandèmia i altres causes sobrevingudes

El Ple del Consell ha acordat autoritzar la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a la modificació del contracte per a l’execució de les obres d’ampliació i reforma del bloc quirúrgic de l’Hospital General Universitari d’Elx.

En aquest sentit, s’autoritza un increment del pressupost per valor de 5,6 milions d’euros més. El pressupost total de l’obra ascendeix, amb la modificació, a 17,1 milions d’euros amb IVA.

Aquesta modificació respon a la necessitat d’incloure i adequar les obres a les exigències generades per la pandèmia, que va comportar una revisió del pla funcional i una nova revisió dels protocols assistencials.

A més, respon a la necessitat d’adaptar-se a les causes sobrevingudes durant l’obra, com ara el canvi de sistema de fonamentació, la modificació de l’estructura en modificar la fonamentació, l’eliminació d’elements detectats en el subsol, el desviament d’instal·lacions preexistents o la modificació de la urbanització circumdant.