Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell prorroga la col·laboració amb cinc ajuntaments de la Comunitat Valenciana per al manteniment dels Punt Labora

19/05/2023
  • A través d’un Punt Labora es proporcionen els serveis del portal d’ocupació a les persones usuàries que no disposen d’accés a Internet

El Ple del Consell ha autoritzat la subscripció de les pròrrogues dels convenis de col·laboració entre Labora i els ajuntaments d’Altea, Benissa, Moixent, Nàquera i Rotglà i Corberà.

Aquests acords tenen la finalitat de continuar duent a terme la prestació conjunta de serveis d’intermediació laboral a través de la instal·lació del servei Punt Labora.

Els convenis de col·laboració amb el Servei Valencià d’Ocupació i Formació Labora es van signar el 5 d’octubre de 2019 en el cas de l’Ajuntament d’Altea; el 9 de setembre de 2019, en el de Benissa; l’11 de novembre de 2019, en el de Moixent; el 2 de setembre de 2019, en el de Nàquera, i el 23 de setembre de 2019 en el cas de l’Ajuntament de Rotglà i Corberà.

La finalitat d’aquesta pròrroga, que entrarà en vigor en el moment de la signatura i s’estendrà per un període de quatre anys, és que des d’aquests Punt Labora es continuen prestant serveis d’intermediació laboral. Aquests serveis es poden oferir, així, de manera integral i des d’una perspectiva geogràficament més pròxima, a les persones usuàries.

Un Punt Labora és una eina instal·lada als centres de Labora dirigida a proporcionar els serveis del portal d’ocupació a les persones usuàries que no disposen d’accés a la xarxa Internet.