Presidència
Congrés d’Advantage

Turisme Comunitat Valenciana col·labora en l’organització de la conferència d’Advantage que té lloc a Benidorm

22/05/2023
Turisme Comunitat Valenciana col·labora en l’organització de la conferència d’Advantage que té lloc a Benidorm
  • El congrés reuneix prop de 400 delegats d’Advantage, un dels principals consorcis d’agències de viatge del Regne Unit
  • El director general de Turisme ha assistit a la conferència, on ha mantingut una reunió amb el director de l’Oficina Espanyola de Turisme a Londres, Manuel Butler

Turisme Comunitat Valenciana col·labora juntament amb Turespaña, Visit Benidorm i Costa Blanca en l’organització de la conferència d’Advantage, que té lloc durant aquests dies a Benidorm.

Advantage és un dels principals consorcis d’agències de viatge independents del Regne Unit. Representa unes 860 agències de viatge distribuïdes per tot el país, amb una facturació total anual de més de 4.500 milions de lliures.

La conferència d’Advantage té lloc a l’Hotel Meliá Villaitana de Benidorm del 20 al 22 de maig. Es tracta d’un important esdeveniment de negocis, al qual assisteixen membres del sector de viatges d’oci i de negocis de l’associació, i socis comercials preferents.

Els quasi 400 delegats participants en aquest congrés, a més de les jornades de conferències, xarrades i taules de treball dissenyades per l’organització del consorci, tenen l’oportunitat de conéixer Benidorm i els voltants, gràcies a les activitats organitzades paral·lelament per Visit Benidorm, Patronat Costa Blanca i Turisme Comunitat Valenciana.

Així mateix, Turespaña, representada en el congrés pel director de l’Oficina de Turisme a Londres, oferirà també un sopar de comiat als agents britànics assistents.

El director general de Turisme, Herick Campos, ha assistit a la conferència d’Advantage, on ha mantingut una reunió amb el director de l’Oficina Espanyola de Turisme a Londres, Manuel Butler, per a analitzar la promoció de la Comunitat Valenciana al Regne Unit.

Galeria d'imatges