Presidència

El Consell i Aerocas col·laboren per a promoure accions de publicitat i comunicació turística a l’aeroport de Castelló

26/05/2023
  • Turisme Comunitat Valenciana hi destina 50.000 euros
  • L’objectiu és posicionar tant l’aeroport com el conjunt de la província de Castelló com a destinació turística

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i Aerocas per a promoure accions de publicitat i comunicació turística a l’aeroport de Castelló durant 2023.

Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destina 50.000 euros perquè Aerocas done publicitat a l’aeroport de Castelló.

Entre les accions previstes destaca la realització d’accions de màrqueting i publicitat en els mitjans de les aerolínies que actualment operen a l’aeroport de Castelló: Roma; Bucarest-Otopeni; Budapest i Katowice, amb Wizz Air, i Sevilla i Madrid amb Air Nostrum.

Així, es duen a terme diverses accions en els diversos mitjans d’aquestes aerolínies per a posicionar tant l’aeroport com el conjunt de la província de Castelló com a destinació turística en els mercats emissors.

Entre les actuacions que es fan destaquen bàners en les respectives pàgines web; enllaços amb els webs oficials de l’Aeroport de Castelló, Turisme Comunitat Valenciana i les destinacions de la província de Castelló; butlletins d’informació sobre la destinació; presència en les xarxes socials i en els perfils de les aerolínies; reportatges sobre l’aeroport i la província; publicitat en mitjans en línia i fora de línia, a més d’accions amb els turoperadors.

Les accions que es preveuen en aquest conveni es duran a terme al llarg de tot l’any 2023 i se centren, especialment, en la temporada de l’operatiu de cadascuna de les connexions.