Justícia, Interior i Administració Pública

El Consell impulsa la realització de cursos de formació per a persones col·legiades en l’àmbit de l’economia forense

26/05/2023
  • El conveni té una dotació pressupostària de 10.000 euros i la vigència serà fins al 31 de desembre de 2023

El Ple del Consell ha aprovat la subscripció d’un conveni entre la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública i el Col·legi d’Economistes de València per a col·laborar en el finançament de cursos de formació dirigits als seus col·legiats i col·legiades en l’àmbit de l’economia forense.

El Col·legi d’Economistes de València s’encarregarà íntegrament de l’organització de les activitats formatives.

La dotació pressupostària és de 10.000 euros i la vigència serà fins al 31 de desembre de 2023.

Les accions formatives subvencionades tindran com a objectiu contribuir al nivell adequat de qualitat tècnica de les prestacions professionals dels i les economistes en matèria forense, i oferir una formació de qualitat i un grau d’especialització més important en determinades matèries.

La finalitat és resoldre les incerteses que tinguen els i les professionals i conjuminar criteris d’actuació, per a, d’aquesta manera, donar una resposta adequada als requeriments de col·laboració que demanen els òrgans judicials.

Seran subvencionables les actuacions que guarden relació amb l’objecte del conveni i, en particular, les activitats de formació, investigació, difusió i divulgació, publicació i perfeccionament dels i les especialistes de l’àrea de l’economia forense.