Presidència

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, participa en l’obertura del II Congrés SOS Hostaleria

25/05/2023
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, participa en l’obertura del II Congrés SOS Hostaleria
  • Francesc Colomer reconeix que “hi ha un gran problema de capital humà en el sector”, i advoca per continuar insistint en “formació i acord social”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat aquest dijous en l’obertura del II Congrés SOS Hostaleria que ha acollit l’Ateneu Mercantil de València, al qual han assistit hostalers i negocis relacionats amb aquest sector, amb l’objectiu de reflexionar sobre el futur de l’hostaleria a la Comunitat Valenciana.

Una trobada que, a més, ha visibilitzat les propostes de SOS Hostaleria, destinades a donar suport a una activitat que és font de riquesa i ocupació, però també cultura i oci a la nostra destinació.

Durant l’obertura, Francesc Colomer ha assenyalat que “el turisme i l’hostaleria poden ajudar en la vida de les persones”, i en concret “a millorar el seu present”, i ha recordat que “la Comunitat Valenciana està passant una mena d’edat d’or de la gastronomia”.

En aquest sentit, ha assenyalat la importància de la marca gastroturística l’Exquisit Mediterrani, així com el nou decret que regula els establiments de restauració a la Comunitat Valenciana.

Finalment, el titular de Turisme ha reconegut que “hi ha un gran problema de capital humà en el sector de l’hostaleria” i, una vegada més, s’ha mostrat partidari de “continuar insistint en formació, acord social i remuntada reputacional d’aquest sector”, hi ha afegit.

Durant l’obertura del congrés, Francesc Colomer ha estat acompanyat pel president de SOS Hostaleria, Fidel Molina.

Galeria d'imatges