Presidència

Turisme organitza a Madrid una jornada turística per a més d’un centenar d’agents de viatge

26/05/2023
Turisme organitza a Madrid una jornada turística per a més d’un centenar d’agents de viatge
  • En la jornada han participat 40 empreses valencianes adherides a CreaTurisme
  • Aquesta acció s’emmarca dins del cicle de tallers que Turisme ha impulsat a Bilbao, Madrid i, el pròxim 14 de juny, a Barcelona

Turisme Comunitat Valenciana ha traslladat a Madrid l’oferta de productes turístics del programa CreaTurisme a través d’un taller dirigit a 130 agents de viatge i mitjans de comunicació madrilenys, en el qual han participat 40 empreses valencianes relacionades amb la comercialització de producte turístic especialitzat de base experiencial.

L’espai La Grada de Madrid ha acollit aquest dijous la jornada de treball, on també s’ha fet treball en xarxa entre els membres del programa CreaTurisme i s’han oferit productes gastronòmics valencians.

El titular de Turisme, Francesc Colomer, ha recordat que el mercat madrileny és el segon mercat emissor nacional, amb més de 3 milions de turistes anuals en 2022.

Aquesta acció se suma al taller que Turisme Comunitat Valenciana va celebrar a Bilbao a principis d’aquest mes de maig, sota el mateix format, i al qual s’unirà la pròxima trobada, previst a Barcelona, el dia 14 de juny.

Galeria d'imatges