Educació, Cultura i Esport
Cap de setmana

L’Auditori de Castelló rep la gira internacional de la premiada artista del ‘jazz’ Cécile McLorin Salvant

26/05/2023
L’Auditori de Castelló rep la gira internacional de la premiada artista del ‘jazz’ Cécile McLorin Salvant
  • L’artista reconeguda amb premis com els Grammy actua aquest dissabte 27 de maig en el cicle ‘Auditori Jazz Club’
  • La programació de l’Auditori continua diumenge amb l’espectacle familiar ‘La faula de l’esquirol’
     

Cultura, a través de l’Institut Valencià de Cultura, presenta aquest cap de setmana dues grans propostes a l’Auditori de Castelló. El dissabte 27 de maig, a les 20.00 hores, el cicle ‘Auditori Jazz Club’ presenta una de les grans veus del ‘jazz’ internacional: Cécile McLorin Salvant. El diumenge 28 de maig, a les 18.00 hores, serà el torn de l’espectacle ‘La faula de l’esquirol’, dirigit a totes les famílies. 

El delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que “Castelló continua sent un referent dins de la programació regular de ‘jazz’ a les nostres sales gràcies a les grans figures internacionals i del territori que ens visiten”, i ha recordat que “no només a la capital de la Plana, perquè també organitzem el Festival Internacional de Jazz de Peníscola, que aquest estiu arriba a l’edició número 20 i que presentarem els pròxims dies”. “Gaudir d’un concert d’una artista amb la categoria de McLorin a Castelló és una oportunitat i convide tota la ciutadania que no s’ho perda”, ha emfatitzat Ribes. 

La personalitat d’aquesta artista criada a Miami transcendeix gèneres i influències. Cécile McLorin Salvant és una vocalista de ‘jazz’ amb una carrera fins ara fulgurant, ja que solament amb trenta-tres anys ja ha aconseguit tres premis Grammy pràcticament consecutius. L’últim treball de Salvant, ‘Ogresse’, fusiona gèneres com el ‘folk’, barroc, ‘jazz’ i ‘country’.

El ‘tour’ internacional de McLorin recau a l’Auditori de Castelló i continuarà durant les pròximes setmanes per països com Holanda, Polònia, Alemanya, el Japó, el Regne Unit o la Xina. 

Les entrades per a aquest concert tenen un preu de 15 euros i es poden adquirir en la taquilla electrònica de  IVC . Recordem que quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC s’obté un tiquet ‘Entrada i +’ que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte que pot arribar fins al 50 %.

Espectacle familiar ‘La faula de l’esquirol’

L’Auditori de Castelló presenta aquest diumenge 28 de maig a les 18.00 hores l’espectacle familiar ‘La faula de l’esquirol’.

La producció de La Baldufa i direcció de Jokin Oregi és una invitació a pensar, reflexionar i aprofundir en la diferència i el mestissatge. La peça ens presenta un gran eriçó que viu plàcidament a l’ombra d’un gran roure, i cuida els seus mentre gaudeix del seu trosset de món. Però un dia aquesta pau es veu pertorbada per l’arribada d’una esquirol amable, entremaliada i juganera. La seua convivència no serà fàcil. Descobrirem un eriçó esquerp i protector i una esquirol amb ganes de saber i compartir. 

L’espectacle està dirigit a majors de 3 anys. Les entrades tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir en la taquilla electrònica de IVC

Galeria d'imatges