Educació, Cultura i Esport

El primer combat del Torneig de Dramatúrgia de l’IVC se celebra al Teatre Arniches

26/05/2023
El primer combat del Torneig de Dramatúrgia de l’IVC se celebra al Teatre Arniches
  • El primer combat del Torneig serà el dilluns 29 de maig a les 19.00 hores, amb entrada gratuïta al Teatre Arniches 
  • Els dos autors alacantins, entre els huit participants, són Tomàs Mestre i David Sánchez Pacheco

El Teatre Arniches acull el dilluns 29 de maig, a les 19.00 hores, el primer combat de quarts de final del Torneig de Dramatúrgia, una activitat impulsada per l’Institut Valencià de Cultura en tot el territori valencià, que va nàixer dins del prestigiós festival Temporada Alta de Girona fa una dècada, sota el guiatge del dramaturg Jordi Casanovas.

Els huit dramaturgs i dramaturgues valencians que participaran en aquest VII Torneig de Dramatúrgia són Isabel Caballero, Antonio Escámez, Marcos Luis Hernando, Isabel Martí, Eva Mir, Carmen Valera i els alacantins Tomàs Mestre i David Sánchez Pacheco.

En cada combat s’enfronten per parelles mitjançant dos textos de trenta minuts, llegits per dos actors/actrius professionals en un ring de boxa. Els autors i les autores no coneixeran els actors i actrius que representaran el seu text fins dues hores abans de la representació. El públic és el que votarà l’obra guanyadora en cada fase: quarts de final, semifinals i final. 

Aquest torneig, que celebra la setena edició, i la final del qual serà el diumenge 18 de juny al Teatre Rialto de València, comptarà amb l’actriu María Minaya en cada una de les jornades. 

Galeria d'imatges