Justícia, Interior i Administració Pública

L’Ivaspe clausura el curs d’escala bàsica per a 160 agents de la Policia Local d’Alacant i València

26/05/2023
L’Ivaspe clausura el curs d’escala bàsica per a 160 agents de la Policia Local d’Alacant i València
  • El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, destaca la formació com a element clau de la policia de proximitat

El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències ha defensat aquest divendres “la formació com a element clau per a un model de policia local de proximitat i que siga capaç de prestar un servei de qualitat a la ciutadania”.

Ángel, que ha assistit a la clausura de la 55a edició del curs d’escala bàsica de la Policia Local que han completat 160 futurs agents de les províncies d’Alacant i València, ha subratllat que “gràcies a la dedicació i el nivell d’especialització del cos de la Policia Local, continuem avançant cap a la consolidació d’un model de ciutat transformadora i sostenible”.

L’itinerari formatiu que ha fet la 55a promoció, composta per 120 homes i 40 dones, va començar el mes de gener passat. Aquest curs, impartit a la seu de l’Ivaspe a Alacant, els ha permés formar-se en àrees com ara la jurídica, la policial judicial, la de trànsit, la de policia científica, la tàctica policial, la psicologia, la comunicació i les emergències.

D’aquesta manera, segons ha explicat el responsable de Seguretat i Emergències, “els agents s’incorporen a un cos altament valorat per la nostra societat, gràcies a la seua proximitat i pel coneixement que té del territori i les seues problemàtiques”.

José María Ángel, que ha participat en l’acte de lliurament de diplomes, ha destacat el servei que exerceixen les persones premiades i la contribució que fan a la millora de la qualitat de vida de la nostra ciutadania.

Galeria d'imatges