Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Transport públic

La Generalitat ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Tattoo Convention

31/05/2023
Fira Tattoo
  • Del 2 al 4 de juny se celebra en el recinte firal la trobada de tatuadores i tatuadors amb performances, concursos, música i dansa
  • La freqüència de pas durant el divendres serà de 20 minuts i durant el cap de setmana, entre 30 i 40 minuts

La Generalitat posa en funcionament a partir del dia 2, i fins al dia 4 d’aquest mes de juny, serveis especials en la línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a València Tattoo Convention, esdeveniment en el qual hi haurà 7.000 metres quadrats destinats a l’art del tatuatge, amb performances, música en directe, concursos, xous, body painting i dansa.

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia de Metrovalencia circularà el divendres, entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira, i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les 6.00 i les 22.00 hores, mentre que dissabte i diumenge serà entre 30 i 40 minuts, entre les 6.00 i les 23.00 hores.

El divendres 2, el primer comboi eixirà des de Beteró a les 6.00 hores i des de Doctor Lluch, a les 6.30 hores. L’últim des d’aquesta estació serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores i l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte 3, el primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.00 hores i des de Fira, l’últim, a les 22.19 hores.

El diumenge 4, la primera unitat partirà des de Doctor Lluch a les 7.20 hores i des de Fira, l’última, a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines - Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que vulguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei ho poden consultar en la pàgina web i en el telèfon gratuït d’informació d’Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, <facebook/metrovalencia.fgv> i l’app oficial de Metrovalencia.

Galeria d'imatges