Educació, Cultura i Esport
IVC ‘Menuda Filmo’

Cultura presenta en la Filmoteca Valenciana ‘Inspector Sun y la maldición de la viuda negra’ (2022)

02/06/2023
Cultura presenta en la Filmoteca  Valenciana ‘Inspector Sun y la maldición de la viuda negra’ (2022)
  • El llargmetratge d’animació dirigit per Julio Soto Gurpide es projecta el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny, a les 18 hores
  • Les dues projeccions s’emmarquen dins del cicle mensual ‘Menuda Filmo’, dedicat al públic infantil

L’Institut Valencià de Cultura projecta a la Sala Berlanga de la Filmoteca Valenciana, el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny, a les 18 hores, ‘Inspector Sun y la maldición de la viuda negra’ (2022), un llargmetratge d’animació dirigit per Julio Soto Gurpide. Les dues projeccions s’emmarquen dins del cicle mensual ‘Menuda Filmo’, dedicat al públic infantil.

Nominada a la millor pel·lícula d’animació en els passats Premis Goya,  ‘Inspector Sun y la maldición de la viuda negra’ és una comèdia policíaca de misteri ambientada en el Xangai en 1934, escenari exòtic poblat d’espies i criminals. La pel·lícula recorda, en el desenvolupament argumental, als casos d’Hercule Poirot d’Agatha Christie, però també a les aventures d’Indiana Jones.  

En un món d’insectes paral·lel al dels éssers humans, el veterà Inspector Sun, una aranya solitària, emprén la seua última missió contra el seu enemic Langosta Roja, abans d’embarcar-se en un merescut retir. Les seues vacances a bord d’un avió que vola entre Xangai i San Francisco acaben abruptament quan el milionari Doctor Spindelthorp hi apareix assassinat. El que comença com un cas rutinari per a Sun decidirà finalment el destí de la humanitat.

L’entrada a les projeccions de ‘Menuda Filmo’ és gratuïta per a menors de 14 anys. Cada persona pot traure un màxim de sis entrades. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada en IVC o el mateix dia de la sessió, en taquilla, des de mitja hora abans de l’inici de la projecció. La taquilla es tancarà cinc minuts abans que aquesta comence. 

Galeria d'imatges