Presidència

La secretària autonòmica per a la UE i Relacions Externes ha visitat l’exposició ‘La pau comença amb mi’ a la Ciutat de les Arts i les Ciències

02/06/2023
La secretària autonòmica per a la UE i Relacions Externes ha visitat l’exposició ‘La pau comença amb mi’ a la Ciutat de les Arts i les Ciències
  • L’exposició està organitzada per la base de l’ONU a València i commemora el 75é aniversari de les missions de pau
  • La mostra es pot visitar fins al 15 de juliol

La secretària autonòmica per a la Unió Europea i Relacions Externes, Carolina Punset, ha visitat la mostra La pau comença amb mi, situada a la Ciutat de les Arts i les Ciències, que commemora els 75 anys de les missions de pau.

També han assistit el cap de missió de l’Oficina de Nacions Unides a València, Michel Bergeron; el delegat de Defensa de la Comunitat Valenciana, Ángel José Adán García, i el director de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres.

L’exposició està organitzada per la base de l’ONU a València i compta amb 39 imatges que fan un recorregut per la història de les missions de pau des de 1948, data en la qual el Consell de Seguretat va autoritzar per primera vegada el desplegament d’observadors militars a Orient Mitjà.

En l’actualitat hi ha 87.000 dones i homes que treballen en primera línia, recorrent els llocs més remots, fent tasques de construcció i manteniment de la pau.

La mostra es pot visitar fins al pròxim 15 de juliol i forma part d’una exhibició itinerant que arriba des de Nova York. València és la primera parada del seu viatge per altres ciutats europees, gràcies al suport de la base de l’ONU situada a Quart de Poblet i la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Galeria d'imatges