Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Sota el guiatge de l’Ivace

Huit empreses del sector del marbre i la pedra natural participen en The Natural Stone Show a Londres

05/06/2023
Huit empreses del sector del marbre i la pedra natural participen en The Natural Stone Show a Londres
  • La Comunitat Valenciana participa amb un espai conjunt sota la denominació Stone Gallery​​​​​​​
  • L'objectiu és promocionar el marbre i la pedra natural de la Comunitat Valenciana i fer nous contactes comercials
     

Huit empreses de marbre i pedra natural participen en The Natural Stone Show & Hard Surfaces, que se celebra a Londres, del 6 al 8 de juny.

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ha explicat que les empreses de la Comunitat Valenciana participen en un espai propi sota la denominació Stone Gallery, en una acció que forma part del Pla de promoció exterior de l’Ivace per a facilitar noves oportunitats de negoci a les empreses valencianes en un mercat tan important com el britànic.

“L’ús d’un espai conjunt sota la denominació Stone Gallery facilita la promoció de la imatge de les nostres empreses en fires de renom internacional”, ha indicat el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent.

En aquesta ocasió, l’objectiu és ampliar mercat i promocionar la imatge del marbre de la Comunitat en un mercat estratègic per al sector com el del Regne Unit, en una participació organitzada en col·laboració amb Marbre d’Alacant, associació de la Comunitat Valenciana.

L’elecció d’aquesta fira s’emmarca en el creixement que està experimentant el Regne Unit, i especialment Londres, tant en immobles comercials com residencials, entre els quals destaquen el projecte per a transformar Silvertown Quays en el barri d’innovació de Londres o el pròxim districte empresarial de negocis de la capital en Royal Albert Dock.

La fira Natural Stone Show & Hard Surfaces ofereix una atractiva proposta per a estudis d’arquitectura i disseny, així com per a fabricants, contractistes, empreses instal·ladores i punts de venda.

Les empreses de la Comunitat Valenciana compten amb un espai de 18 metres quadrats en el qual està representat el sector de la pedra natural de la Comunitat Valenciana sota la marca Stone Gallery: From Valencian Region to the World.

Galeria d'imatges