Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Beques Ivace Exterior 23-24

L’Ivace convoca 70 beques d’especialització en internacionalització amb formació pràctica en l’exterior

06/06/2023
L’Ivace convoca 70 beques d’especialització en internacionalització amb formació pràctica en l’exterior
  • Es poden sol·licitar a partir d’aquest dimarts, 6 de juny, i fins al 31 de juliol
  • Estan dirigides a persones de menys de 30 anys amb grau universitari i coneixements d’anglés

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha llançat una nova convocatòria de les beques Ivace Exterior. Es tracta de setanta beques remunerades per a especialitzar en internacionalització les persones joves de menys de 30 anys, amb grau universitari i coneixements d’anglés.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat “l’aposta de la conselleria d’Economia Sostenible per la formació i l’especialització de les persones joves en una matèria amb grans perspectives de futur, com ho és la internacionalització”.

Les beques Ivace Exterior se sumen a les beques Ivace Innovació + Internacionalització, publicades la setmana passada, i a les beques Ivace Exportació i Ocupació, la publicació de les quals està prevista en els pròxims mesos.

Les beques Ivace Exterior tenen una duració de 12 mesos, i compten amb formació teòrica, orientada a les noves tendències i pràctiques de la realitat actual, a través de formació en màrqueting digital internacional, així com el Curs Superior d’Internacionalització de l’Empresa, de 220 hores de duració.

L’objectiu és proporcionar una visió global de l’activitat empresarial internacional i de l’entorn institucional relacionat amb la promoció exterior i la internacionalització de les empreses valencianes.

A aquesta formació teòrica se suma la formació pràctica, que es du a terme en empreses de la Comunitat Valenciana amb filials en l’exterior; institucions oficials; organismes multilaterals; bancs multilaterals de desenvolupament; cambres de comerç; oficines econòmiques i comercials d’Espanya en l’exterior; la Xarxa EEN (Enterprise Europe Network); la Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea, i entitats europees.

Aquestes beques són susceptibles de ser finançades per la Unió Europea a través del Fons Social Europeu Plus (FSE+).

Les persones interessades trobaran tota la informació en el web. El termini per a sol·licitar les beques Ivace Exterior comença aquest dimarts, 6 de juny, i conclou el 31 de juliol de 2023.

Galeria d'imatges