Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Transport públic

Metrovalencia reforça aquest dimecres nit el servei amb motiu del partit entre Llevant UE i Albacete Balompié SAD

06/06/2023
Ciutat de València
  • Les línies 1, 2, 3 i 5 de metro i l’L6 del tramvia oferiran servei després del partit, que comença a les 21.00 hores al Ciutat de València
  • La parada Estadi Ciutat de València està situada a les portes de l’estadi, i l’estació de Machado als voltants

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà aquest dimecres el servei de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament dels aficionats i aficionades, després del partit de play off d’ascens a primera divisió que disputen el Llevant UE i l’Albacete Balompié SAD. El partit es jugarà a partir de les 21.00 hores a l’estadi Ciutat de València.

FGV oferirà servei en la línia 6 de tramvia (Marítim-Tossal del Rei), a la qual pertany la parada Estadi Ciutat de València, a les portes de l’estadi després de la fi del partit, en direcció a Doctor Lluch, a les 22.57 i a les 23.17 hores. El pas per Benimaclet serà a les 23.08 i 23.28 hores.

Aquests tramvies especials, que estaran esperant els seguidors i seguidores a la conclusió del partit, reforçaran el servei ordinari que a aquestes hores encara presta servei en la xarxa de tramvia.

A més, els aficionats i aficionades poden accedir-hi i tornar de l’estadi Ciutat de València des de l’estació de metro pròxima de Machado, corresponent a la línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport).

En concret, a les 23.24 hores hi haurà un tren des de Machado fins a Aeroport, i cap a Rafelbunyol, a les 23.28 hores. Des de la mateixa estació de Machado hi haurà un tren especial de la línia 5 cap a Marítim a les 23.26 hores. El pas per Benimaclet serà a les 23.26 hores per a Rafelbunyol, a les 23.26 hores per a Aeroport, i a les 23.28 hores per a Marítim.

A l’estació d’Àngel Guimerà es podran fer transbords cap a Seminari en la línia 1, a les 23.36 hores; cap a Paterna, en la línia 2, a les 23.38 hores, i cap a Torrent Avinguda, en la línia 2, a les 00.01 hores.

Els serveis previstos per Metrovalencia per a aquest esdeveniment formen part dels dispositius especials que du a terme l’empresa pública i tenen com a objectiu afavorir la mobilitat en transport públic.

Tots aquells usuaris de Metrovalencia que vulguen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web o trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client, així com contactar a través de Twitter, en @metrovalencia; <facebook.com/metrovalencia.fgv>, i en l’app oficial de Metrovalencia.

Galeria d'imatges