Presidència
Promoció turística

Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en el torneig Scandinavian Mixed 2023 de Suècia

09/06/2023
Estand de la Comunitat Valenciana en el torneig Volvo Scandinavian Mixed 2023
  • Turisme CV participa juntament amb l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i CV amb un estand on es mostra tant l’oferta de golf com la resta de recursos turístics de la Comunitat

Turisme Comunitat Valenciana participa en el torneig Volvo Scandinavian Mixed 2023, que se celebra a Suècia fins diumenge que ve 11 de juny, per a promocionar l’oferta turística i de golf de la Comunitat Valenciana.

En concret, Turisme CV participa en aquest torneig juntament amb l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, amb un estand per a mostrar tant l’oferta de golf com la resta de recursos turístics de la Comunitat.

El torneig Volvo Scandinavian Mixed 2023 és el més important que se celebra a Suècia durant l’any i forma part del circuit europeu. A més, es tracta d’un torneig únic, ja que, en aquesta innovadora competició, s’enfronten tant homes com dones en el mateix camp pel mateix premi acumulat.

L’organització espera l’assistència de 68.000 espectadors, a més de 150 periodistes acreditats i 400 voluntaris. Tots ells tindran l’oportunitat de conéixer l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en l’estand en el qual també estaran els representants de l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, així com Oliva Nova Beach & Golf Resort, Meliá Villaitana, Bonalba Resort i La Finca Resort.

Suècia és un dels principals mercats emissors de visitants aficionats al golf que viatgen a la Comunitat Valenciana, només per darrere del Regne Unit. La connexió aèria amb 5 aeroports del país escandinau facilita aquest flux de visitants que aprofiten per a jugar al golf en qualsevol època de l’any, principalment a l’hivern, quan molts dels seus camps romanen tancats per la climatologia.

El producte golf contribueix a la desestacionalització turística de la Comunitat Valenciana, ja que es tracta d’una activitat que es practica, en gran manera, fora de la temporada alta. A més, el turista que es desplaça per a practicar aquesta activitat té una despesa superior a la mitjana, per la qual cosa és un dels productes estratègics per a Turisme Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges