Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà set caps de setmana de carreres en la segona part de la temporada

23/08/2023
El Circuit Ricardo Tormo celebrarà set caps de setmana de carreres en la segona part de la temporada
  • Tindran lloc a partir del 28 d’agost després de concloure el paviment d’asfalt, tasca que culmina aquesta mateixa setmana amb els treballs de pintada dels pianos
  • La primera competició sobre la nova superfície serà el Fanatec GT World Challenge el mes de setembre

El Circuit Ricardo Tormo ​​​​​​​celebrarà set caps de setmana de carreres en la segona part del calendari de la temporada 2023, entre els quals destaca el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que tancarà el mundial de MotoGP el 26 de novembre.

Després dels treballs de reasfaltatge que s’han dut a terme durant l’estiu, que culminaran aquesta mateixa setmana amb els detalls de pintura de les zones d’escapatòria i els pianos, el Circuit Ricardo Tormo reprendrà l’activitat el 28 d’agost.

Des de llavors hi ha programats un total de set esdeveniments esportius, el primer dels quals portarà de nou al Circuit el llegendari Valentino Rossi als comandaments del BMW de l’equip WRT, que participa en el Fanatec GT World Challenge Europe, els dies 16 i 17 de setembre. Es tracta d’una oportunitat única de gaudir de les millors carreres de GT amb totes les activitats de VolRace.

Només una setmana després, el 23 i el 24 de setembre, el Campionat d’Espanya de Resistència celebrarà la quarta etapa de les sis proves de l’any a Cheste, juntament amb la Copa Racer i la Copa Saxo.

Una de les novetats de la temporada tancarà el mes: el certamen portugués de Super Seven, que omplirà el Circuit dels populars Caterham, que arribaran de mitja Europa el dissabte 30 de setembre.

El 14 i 15 d’octubre arribarà el torn del NAPA Racing Weekend que promou la Real Federació Espanyola d’Automobilisme amb el Campionat d’Espanya de Fórmula 4, la Porsche Sprint Challenge Ibèrica i la Clio Cup.

El motociclisme tindrà el protagonisme el mes de novembre amb el tancament del Finetwork FIM JuniorGP els dies 4 i 5. Una setmana després, la Lamera Cup celebrarà les seues carreres de resistència per a tancar la seua temporada.

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana posarà la cirereta a la temporada de MotoGP els dies 24, 25 i 26 de novembre en un any farcit de novetats en el mundial de motociclisme.

A més, durant aquests mesos, una infinitat d’activitats omplirà la major part dels dies fins a finals d’any. Entrenaments, presentacions, escoles de conducció, proves de productes i tandes per a aficionats ompliran d’acció la pista del Gran Premi del Circuit que ja està confirmant dates de 2024.

Galeria d'imatges