Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

El Consell aprova el decret de supressió de graus, màsters i doctorats en quatre universitats valencianes

04/08/2023
  • Es tracta de la supressió d’un grau, deu màsters i un doctorat 

El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual s’autoritza la supressió d’ensenyaments universitaris oficials de grau, màster i doctorat en quatre universitats valencianes. En concret, es tracta de la supressió d’un grau, deu màsters i un doctorat. 

Els ensenyaments a suprimir són el grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI); el màster en Història Contemporània i el màster Internacional en Migracions de la Universitat de València (UV); el màster en Seguretat Industrial i Medi Ambient de la Universitat Politècnica de València (UPV); el màster en Electroquímica, Ciència i Tecnologia de la Universitat d’Alacant (UA), i el màster en Tecnologia Geoespacial de la Universitat Jaume I de Castelló. 

Així mateix, a la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir se suprimeixen el màster en Gestió Sanitària; el màster en Biotecnologia Blava Aplicada; el màster en Gestió d’Assegurances: Anàlisi i Cobertura de Riscos Empresarials; el màster en Relació d’Ajuda i Counselling, i el màster en Infermeria Oftalmològica i Ciències de la Visió.

Finalment, aquest decret també ha aprovat la supressió del doctorat en Arquitectura, Edificació, Urbanística i Paisatge de la Universitat Politècnica de València (UPV).