Presidència

L’Hemisfèric organitza a l’agost sessions en directe de ‘Les Nocturnes d’estiu’

16/08/2023
L’Hemisfèric organitza a l’agost sessions en directe de ‘Les Nocturnes d’estiu’
  • El planetari, que es realitza els dimarts i els dijous a les 20.00 hores fins al 7 de setembre, descobreix al públic les constel·lacions més representatives d’aquesta època de l’any

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències organitza sessions del planetari Les Nocturnes d’estiu els dimarts i els dijous, a les 20.00 hores, fins al 7 de setembre. Es tracta de sessions narrades en castellà i en directe en les quals s’explica al públic el que apareix en la pantalla, especialment les constel·lacions més representatives d’aquesta època de l’any i les línies invisibles que conten històries mitològiques.

Nebuloses, cúmuls estel·lars i restes d’estreles moribundes; Saturn i els anells més famosos de l’univers, o algunes de les llunes més estranyes del sistema solar es mostren gràcies al sistema de projecció de l’Hemisfèric.

Aquestes sessions especials, recomanades per a persones de més de 8 anys, permeten fer un viatge fins als confins de l’univers a través de la pantalla còncava de 900 metres quadrats de l’espectacular cine de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Galeria d'imatges