Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Infraestructures facilita la mobilitat per a acudir al Mundial de Gimnàstica Rítmica que té lloc en Fira València

21/08/2023
Fira
  • Del dimecres 23 al diumenge 27, el recinte firal acull les diverses proves del campionat
  • La freqüència de pas dels tramvies serà de 30 minuts en dies laborables i de 40 minuts el cap de setmana

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori facilitarà, des del dimecres 23 fins al diumenge 27, els desplaçaments a Fira València en la línia 4 del tramvia de Metrovalencia, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen al Campionat del Món de Gimnàstica Rítmica, que té lloc al recinte firal.

Durant les jornades entre setmana, de dimecres a divendres, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira, i viceversa, amb una freqüència de pas de 30 minuts en l’horari establit entre les 6.00 i les 22.00 hores.

Durant el cap de setmana, dissabte i diumenge, la freqüència de pas serà de 40 minuts, i la franja horària del dissabte serà de 6.00 a 22.00 hores i la del diumenge, de 7.00 a 22.00 hores.

Els dies 23, 24 i 25, el primer tramvia eixirà a les 6.10 hores des de la parada de Doctor Lluch. Des de la parada de Fira, l’últim serà a les 22.19 hores. El dissabte 26, el primer des de Doctor Lluch començarà la ruta a les 6.00 hores i l’últim, des de Fira, a les 22.19 hores. El diumenge 27, el primer de Doctor Lluch serà a les 7.20 hores, mentre que l’últim, des de Fira, eixirà a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la parada de Fira en la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines - Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que vulguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, en les xarxes socials i en l’app oficial de Metrovalencia.

Galeria d'imatges