Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Cultura

El Centre del Carme enceta el rodatge de la segona temporada de ‘CCCC Stories’

23/08/2023
El Centre del Carme enceta el rodatge de la segona temporada de ‘CCCC Stories’
  • CCCC Stories és la primera sèrie de ficció produïda per un centre d’art, creada i dirigida per Sergi Merchan i Jose Luis Lázaro
  • El rodatge té lloc a les sales i els claustres del Centre del Carme, fins al pròxim 30 d’agost, i compta amb la participació d’actors i influencers com ara Daniel Fez, Anaïs Domènech, Víctor Palmero o Maria Juan Donat

El CCCC enceta el rodatge de la segona temporada de CCCC Stories, la primera sèrie de ficció produïda per un centre d’art, creada i dirigida per Sergi Merchan i Jose Luis Lázaro. La primera temporada, estrenada a la fi de 2022, acumula més de 6.000.000 de visualitzacions.

Després de la bona acollida de la primera temporada i l’al·luvió de crítiques positives per part del públic, el Centre del Carme prepara aquesta nova tanda de deu episodis, que giren al voltant de set microhistòries inèdites i la continuació d’altres tres trames ja conegudes pels espectadors durant la primera temporada.

El nexe comú de cadascun dels capítols continuarà sent el mateix; l’emplaçament, el Centre del Carme, i, sota la premissa de mostrar relats tan humans com quotidians, els directors i guionistes han volgut recrear escenes que oscil·len entre la diversió i l’emotivitat.

“Encetem el rodatge de la segona temporada de CCCC Stories, amb l’entusiasme que ens trasllada l’audiència i la il·lusió de continuar fent créixer el nostre projecte innovador. El Centre del Carme ha esdevingut un espai de vida quotidiana, en el qual connectem la cultura de hui amb tota mena de persones i en el qual apostem per l’experimentació a través de nous formats culturals. Alhora, visibilitzem el talent de creadores i creadors nascuts o residents a la Comunitat Valenciana, agrupant un jove elenc de professionals de l’audiovisual amb el qual impulsem aquesta microsèrie de ficció que cobra vida entre les exposicions i els claustres del CCCC”, ha assenyalat el director del Consorci de Museus i el Centre del Carme, José Luis Pérez Pont.

“La curta duració dels episodis i el fet d’estar protagonitzats per un elenc inclusiu i talentós continuen sent els valors d’aquesta nova sèrie, amb la qual tractarem d’arribar, una vegada més, al públic de qualsevol generació”, han assegurat els directors de la sèrie, Sergi Merchan i José Luis Lázaro.

La fornada de capítols inèdits, que ja s’han començat a rodar al Centre del Carme Cultura Contemporània, estarà protagonitzada per actors i influencers de la talla de Daniel Fez; Anaïs Domènech; Maria Juan Donat; Aasaari Bibang; Joana Vilapuig; Mara Jiménez, alias Croquetamente; Víctor Palmero; Laura Corbacho; Toni Misó, o l’exconcursant de Drag Race Estrella Xtravaganza, entre molts altres intèrprets.

S’hi suma un equip tècnic de joves talents emergents en l’audiovisual valencià, la majoria dels quals repeteix respecte de la primera temporada.

A més, hi tornaran algunes cares conegudes com ara les d’Iker Montero i Araceli de la Concepción, entre altres, amb una gran popularitat durant la primera edició. D’aquesta manera, el CCCC segueix el camí pioner que va suposar la primera temporada, apostant per nous formats de comunicació cultural en xarxes i el talent jove i emergent de creadors de l’audiovisual de la Comunitat Valenciana amb projecció internacional.

Així mateix, les persones que acudisquen amb antelació al cinema d’estiu, disponible actualment cada nit de dimarts a diumenge al claustre gòtic del Centre del Carme, podran gaudir, abans de la projecció de la pel·lícula, de dos episodis de la primera temporada de CCCC Stories, mentre s’espera aquesta segona temporada, que ja s’ha començat a gravar i té prevista l’estrena entre finals de 2023 i principis de 2024.

Visualització de la primera temporada de CCCC Stories.

Galeria d'imatges