Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Infraestructures incrementa els metros i tramvies de Metrovalencia a partir del divendres 1 per concloure l’horari d’estiu

30/08/2023
Estación de Pont de Fusta en verano
  • La tornada a l’horari habitual després del període estival permetrà augmentar el nombre d’unitats en circulació

  • La informació està disponible en metrovalencia.es, en el telèfon gratuït 900461046, en xarxes socials i en l’app oficial

     

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori incrementarà, a partir del pròxim divendres 1 de setembre, el nombre de metros i tramvies de Metrovalencia en circulació una vegada conclòs el període estival en el qual es va adequar l’oferta a la demanda, encara que amb algunes modificacions en el servei, com ha sigut el cas de les  línies 1 i 2 des de Torrent.

Els nous horaris que entren en vigor permeten augmentar el nombre d’unitats en circulació, atés que a l’estiu, especialment a l’agost, es produeixen menys desplaçaments per la xarxa de metro i tramvia per les vacances, la qual cosa comporta una disminució del servei lògica.

Aquesta informació està exposada en les estacions de la xarxa de Metrovalencia a la disposició dels clients. Les persones que ho desitgen poden consultar, així mateix, els horaris en la pàgina web i en el telèfon gratuït d’informació i atenció al client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial.

Estiu 2023

Enguany, Infraestructures ha oferit per primera vegada durant el mes de juliol l’horari habitual de la resta de l’any en la xarxa Metrovalencia, amb circulacions en el metro de dies laborals, dissabtes i diumenges, segons corresponia a cada jornada.

Durant el mes d’agost el servei oferit és l’equivalent a l’horari intermedi que s’hi aplica els dissabtes durant la resta de l’any. Respecte al servei nocturn de divendres, dissabtes i vespres de festius s’ha mantingut a l’estiu, igual que al juliol, com la resta de l’any.

Galeria d'imatges