Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori

Salomé Pradas es reuneix amb l’alcalde de Xeraco

30/08/2023
  • La consellera de Medi Ambient destaca que mantindrà “una comunicació directa amb els municipis per a impulsar projectes de regeneració urbana que conjuguen el desenvolupament sostenible amb la millora de les infraestructures”

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, per a abordar les necessitats del municipi en matèria d’infraestructures hidràuliques i projectes mediambientals en aquest municipi de la comarca de la Safor.

Pradas i Mascarell també han abordat el procés d’aprovació del Pla general d’ordenació urbana (PGOU) del municipi. En aquest sentit, la consellera ha assegurat que “estudiarem el projecte de la mà de l’Ajuntament per a configurar les bases del futur urbanístic de Xeraco”.

La trobada s’emmarca en la ronda de contactes que la consellera manté amb alcaldes i alcaldesses de tota la Comunitat Valenciana. Per a Pradas, “és essencial que es mantinga una comunicació directa amb els municipis per a impulsar projectes de regeneració urbana que conjuguen el desenvolupament sostenible i la millora de les infraestructures”.

Tot això, segons la responsable de Medi Ambient i Infraestructures del Consell, “no serà possible sense l’escolta activa de les necessitats dels nostres alcaldes i alcaldesses perquè són ells els qui coneixen les demandes principals dels seus ciutadans i com millorar el seu dia a dia”, ha conclòs.

Galeria d'imatges