Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Creixement trànsit comercial

L'aeroport de Castelló tanca el millor mes d'agost amb 38.623 passatgers i suma quasi 200.000 en el còmput anual

02/09/2023
L'aeroport de Castelló tanca el millor mes d'agost amb 38.623 passatgers i suma quasi 200.000 en el còmput anual
  • És el segon registre mensual més alt de la instal·lació i pràcticament iguala la millor xifra obtinguda el juliol passat
  • Salomé Pradas: "L'aeroport exerceix d'aliat del sector turístic i avança en l'objectiu d'erigir-se en una infraestructura estratègica"

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha detallat que l'aeroport de Castelló ha tancat el millor mes d'agost de la seua trajectòria, amb un total de 38.623 passatgers i passatgeres, que sumen quasi 200.000 persones usuàries en l'acumulat dels huit primers mesos de l'any.

El resultat d'agost millora en un 63 % el del mateix mes de 2022. A més, constitueix el segon registre mensual més alt de la infraestructura, pràcticament igualant la millor dada obtinguda el mes de juliol passat, en què va haver-hi 38.726 persones viatgeres.

La titular d'Infraestructures ha destacat que aquestes xifres “confirmen l'evolució positiva i projecció de l'aeroport de Castelló, que exerceix d'aliat del sector turístic i que avança en l'objectiu d'erigir-se en una infraestructura estratègica per al territori, ja que presta un servei de qualitat a la ciutadania”.

De gener a agost, es comptabilitzen 197.196 passatgers i passatgeres, dada que certifica el millor any de l'aeroport en termes de trànsit comercial, ja que en huit mesos s'han superat àmpliament els 149.339 de tot 2022. D'aquesta manera, s'acosta a l'objectiu d'aconseguir 250.000 persones a final d'any.

Oferta de vols al setembre

La instal·lació castellonenca ofereix en aquesta campanya estival el nombre més elevat de vols de la seua trajectòria, corresponents a onze rutes regulars, que es mantenen operatives durant el mes de setembre, que connecten amb les destinacions següents: Londres, Roma, Brussel·les, Dublín, Budapest, Bucarest, Düsseldorf, Porto, Katowice, Madrid i Sevilla.  

Galeria d'imatges