Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport

El servei d'autobús de l'aeroport de Castelló manté la connexió amb València al setembre i octubre per a diverses rutes internacionals

06/09/2023
El servei d'autobús de l'aeroport de Castelló manté la connexió amb València al setembre i octubre per a diverses rutes internacionals
  • El bus que enllaça amb Castelló prolonga el recorregut fins a València per a atendre tots els vols de Brussel·les, Katowice, Budapest i Düsseldorf i part dels de Bucarest i Dublín
  • Salomé Pradas destaca que la connexió amb València suposa una “millora substancial” i permet a l'aeroport ampliar el seu potencial de persones usuàries

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha anunciat que el servei d'autobús que connecta l'aeroport de Castelló amb la capital de la Plana també enllaçarà amb València durant els mesos de setembre i octubre per a atendre diverses de les rutes internacionals.

La titular d'Infraestructures ha destacat que l'ampliació de la connexió en bus fins a València per part de l'empresa de transport suposa “una millora substancial” per a l'aeroport i entronca amb l'objectiu d'ampliar la seua àrea d'influència i el potencial d'usuaris.

L'aeroport de Castelló disposa d'un servei d'autobús, amb un horari adaptat al dels vols, que uneix amb l'estació d'autobusos de la ciutat de Castelló i dona cobertura a tots els vols regulars (tant els d'anada com els de tornada) de les onze rutes nacionals i internacionals que opera en l'actualitat la base castellonenca.

L'empresa de transport que gestiona aquest servei, Actuaciones Mediterráneo, ha ampliat aquest estiu les prestacions, que connecta també amb València per a traslladar-hi els passatgers de diverses de les rutes internacionals. Aquest enllaç amb la capital del Túria es mantindrà al setembre i octubre per a cobrir tots els vols de les rutes de Brussel·les, Katowice, Budapest i Düsseldorf. A més, atendrà els vols de Bucarest dels dilluns i divendres i el de Dublín dels divendres.

D'aquesta manera, l'autobús connecta amb Castelló de la Plana per a tots els vols regulars i allarga el recorregut fins a València (la parada se situa a l'estació d'autobusos) per als vols internacionals indicats.

En tots els casos, la venda dels bitllets és en línia a través del web de la companyia d'autobusos, en què també es poden consultar els horaris.

A més d'aquest servei, l'aeroport de Castelló disposa d'un autobús llançadora que uneix amb l'estació de tren de Torreblanca, permet connectar diverses vegades al dia amb els serveis de Renfe, i facilita l'accés a les poblacions situades a l'eix Vinaròs-Castelló-València.

D'altra banda, l'aeroport disposa de servei de taxi i punts de lloguer de cotxes.

Galeria d'imatges