Conselleria de Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
Curs 2023/2024

Educació insistix que l'inici de curs es desenvoluparà amb normalitat

08/09/2023
  • El secretari autonòmic d'Educació, Daniel McEvoy, afirma que de les 2.000 adjudicacions contínues realitzades hui només s'ha registrat un 2 % d'incidències

El secretari autonòmic d'Educació, Daniel McEvoy, ha insistit hui que l'inici de curs escolar 23/24 que arrancarà dilluns que ve es desenvoluparà amb normalitat en els centres educatius. 
McEvoy ha assenyalat que la Conselleria està en ple procés de les adjudicacions contínues, aquelles que es realitzen en estes dates per a cobrir jubilacions, baixes de llarga duració o situacions sobrevingudes. 
Sobre este tema, el secretari autonòmic ha assenyalat que de les 2.000 adjudicacions realitzades en el dia de hui només s'ha produït un 2 % d'incidències, que estaran solucionades el dimarts, ja que les adjudicacions contínues tenen lloc els dimarts i divendres. “Els casos han sigut molt reduïts, una cosa habitual que ocorre cada any”, ha assenyalat. 
Així, el secretari autonòmic d'Educació ha indicat que l'atenció a l'alumnat està garantida i ha recordat que els docents disposen de les seues credencials per a iniciar el curs escolar en les seues destinacions, tal com estava planificat.