Presidència
El Baix Segura

La delegada del Consell a Alacant es reunix amb els alcaldes d'Orihuela i Los Montesinos per a abordar les inversions de la Generalitat en els dos municipis

15/09/2023
La delegada del Consell a Alacant es reunix amb els alcaldes d'Orihuela i Los Montesinos per a abordar les inversions de la Generalitat en els dos ...
  • Agustina Esteve coneix de primera mà les necessitats dels dos ajuntaments

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, s'ha reunit este matí amb els alcaldes d'Orihuela, José Vegara, i Los Montesinos, José Manuel Butrón, amb l'objectiu de conéixer les necessitats dels dos municipis, així com l'estat real de les inversions de la Generalitat en les dues localitats. 

En la primera trobada, l'alcalde d'Orihuela ha transmés a la delegada del Consell la necessitat de millorar la carretera CV-91 en el tram que arriba a l'hospital, així com avançar en el desdoblament de la CV-95, un projecte demandat també per l'Ajuntament de Torrevieja. Les necessitats en matèria educativa, cultural i d'assistència social han sigut altres dels assumptes abordats per Agustina Esteve i José Vegara a Orihuela. En la reunió també ha participat el regidor Víctor Valverde. 

En la segona trobada, celebrat a l'Ajuntament de Los Montesinos, el seu alcalde, José Manuel Butrón, ha fet un repàs a les principals necessitats del municipi, com l'ampliació de l'institut o la connexió amb transport públic amb altres municipis del Baix Segura, com Torrevieja o Orihuela. Al costat del primer edil, han participat en la reunió les regidores Ana Belén Juárez i Rosa Belén Morán. 

Agustina Esteve ha destacat que amb estes reunions es posa de manifest el ferm compromís del president de la Generalitat, Carlos Mazón, amb els municipis del Baix Segura.

Galeria d'imatges