President
Cohesión social

Carlos Mazón reafirma el compromís que té de reforçar la inversió en la Comunitat Valenciana

15/09/2023
Carlos Mazón reafirma el compromís que té de reforçar la inversió en la Comunitat Valenciana
  • El president visita les noves instal·lacions de la companyia valenciana Cecotec a Alfafar
  • Recorda la voluntat del Consell d'obrir la Comunitat a noves inversions que generen ocupació i riquesa.
Alfafar.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha reafirmat el compromís que té de reforçar la inversió en la Comunitat Valenciana per a impulsar la cohesió social, durant la visita a les instal·lacions de la companyia Cecotec a Alfafar.

Una empresa “100 % valenciana i referent en el seu sector”, segons ha assenyalat el president, al mateix temps que l'ha destacada com a “exemple de superació i de generació d'ocupació”.

En este sentit, ha subratllat que el Consell continuarà apostant per una reducció de la fiscalitat i dels tràmits administratius que incentiven l'activitat econòmica, a la qual ha considerat “essencial” per a ajudar els més necessitats i incrementar la cohesió social.

Mazón ha visitat les noves instal·lacions de Cecotec acompanyat per l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, i pels CEO de la companyia, César Orts i José Orts. La planta inaugurada en 2023 està composta per dos edificis de 5.000 i 2.500 metres quadrats. A més, enguany l'empresa també ha posat en servei un segon centre logístic a Massalavés. L'empresa exporta a més 50 països els seus 700 productes tecnològics.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón